1. циљ: Трећа трака преко Романије

Наши кандидати и будући посланик са наше регије испред редова ДЕМОС-а ће уложити сву своју енергију, познанства и политички утицај како би у рекордном року пројекат „треће траке“ коначно и био реализован.

1. циљ: Трећа трака преко Романије

Једна слика хиљаду ријечи, увијек било и увијек ће бити. Ова слика нажалост није аутентична и није усликана на нашој „љепотици“ Романији. Наши кандидати и будући посланик са наше регије испред редова ДЕМОС-а ће уложити сву своју енергију, познанства и политички утицај како би у рекордном року пројекат „треће траке“ коначно и био реализован.


Много пута се „трећа трака“ спомињала, али народ лако заборавља. Наши чланови су још 2016. године први предложили овај пројекат и покренули иницијативу за израду пројектне документације. Због разних дешавања и политичких турбуленција у том периоду, нисмо имали свог посланика како би тај посао и завршили.

Након пар година ДЕМОС се појављује први пут на републичким изборима са веома озбиљним кандидатима који су у генетском коду „побједници“ и као такви су способни и кадри да реализују овако озбиљан, и за грађане наше регије неопходан пројекат.

О предностима треће траке преко Романије сувишно је говорити. Огромна фреквенција саобраћаја отежава исти, како у зимским, тако и у љетним условима. Трећа трака ће растеретити успон уз Романију са обје стране и омогућити великом броју наших грађана бржи и безбједнији транспорт на своје радно мјесто у Сарајево и Пале. Поред тога, путеви чине један од најбитнијих сегмената туризма, који на нашој регији постаје озбиљан фактор за развој и просперитет.

ДЕМОС, странка која се бори за заједничке интересе свих грађане!