Зашто гласати за ДЕМОС?

У претходним годинама смо радили водећи се слоганом "Дјела, а не ријечи" што показује рад и напредак свих предузећа гдје су кадрови ДЕМОС-а на руководећим позицијама.

Зашто гласати за ДЕМОС?

У претходним годинама смо радили водећи се слоганом "Дјела, а не ријечи" што показује рад и напредак свих предузећа гдје су кадрови ДЕМОС-а на руководећим позицијама. Ви, наши суграђани томе сте свједоци, и пред вас можемо и пред ове Изборе стати и тражити од Вас повјерење, да бисмо наставили још боље, одговорније и организованије, да наш и Ваш живот учинимо квалитетнијим, сигурнијим и бољим.
Хвала Вам што подржавате рад Јавне установе за предшколско васпитање и образовање "Соколац", Јавне установе за културу "Перо Косорић", Средњошколског Центра "Василије Острошки" Соколац, Радне јединице  Соколац "Електродистрибуције Пале", Јавног комуналног предузећа Соколац и Радне јединице Соколац Пошта Српске.
Ова предузећа, и установе својим одговорним савјесним и позитивним пословањем побољшавају Ваш и наш квалитет живота како у Сокоцу тако и у регији.


Ви сте нам дали задатак и обавезу да се даље боримо за наш град и регију, и да наставимо овим путем и добијемо посланика у Народној скупштини који ће нам бити на располагању да се бори и ради за нас.
Стога ћемо Вам предочити само неке од наших циљева за које ће се наши кандидати залагати, јер је то обавеза ДЕМОС-а, према народу сарајевско-романијске регије.


1. Трећа трака преко Романије.
Наш Соколац се налази на раскрсници путева према Србији и Црној Гори, и осим тога велики број људи из регије свакодневно путује на посао у Сарајево, и неопходно је посветити се овом дугогодишњем проблему реконструкције овог дијела пута, и изградње треће траке, како би олакшали свима путовање кроз Романију.


2. Развој малих и средњих предузећа
Свједоци смо да у нашој општини осим дрвопрерађивачких предузећа друга скоро да и не постоје. У циљу запошљавања, опстанка и останка људи на нашој регији кандидати ДЕМОС-а ће се залагати за што хитнију реализацију инфраструктурних пројеката.


3. Развој пољопривреде и сточарства.
Наш крај деценијама носи бренд квалитетне и здраве хране а то је постигнуто вриједним радом наших суграђана. Зато смо у претходном периоду показали колико подржавамо рад и труд тих људи, и да ће наши кандидати свесрдно радити у циљу обезбјеђивања подстицајних средстава и пројеката за пољопривреднике и сточаре да би им што више олакшали живот на селу и дали шансу за напредак.


4. Кандидати ДЕМОС -а ће се залагати за побољшање квалитета здравствених услуга на регији.


5. Изградња биоскопа је циљ о коме је сувишно говорити колико недостаје нашој заједници, а кандидати ДЕМОС-а могу поручити :"Соколац је имао, и имаће биоскоп".


6. Реконструкција зграде Поште, такође један од дугогодишњих проблема, који ћемо ријешити и дати прилику људима за запослење.


7.Изградња спортског аеродрома.
Обзиром да имамо одличне услове и терен у Гласиначком пољу, велики број заинтересованих може имати ту могућност да се бави нечим новим на овој регији, а кандидати ДЕМОС-а ће им то и омогућити. 

Демократски савез - ДЕМОС је добровољна, самостална и независна политичка организација у коју се учлањују грађани на основу слободне воље, они који се слажу са горе наведеним и они који ће нам помоћи да заједно подржимо кандидате ДЕМОС-а на предстојећим Општим изборима.